zondag 21 december 2008

Miracle Mineral Supplement

Jim Humble, avonturier en voormalig uitvinder bij de NASA, heeft Miracle Mineral Supplement ontwikkeld toen hij in 1997 in Afrika op zoek was naar goud. Het verhaal gaat dat toen een van zijn expeditieleden door acute malaria werd getroffen, hij gestabiliseerde zuurstof met chloordioxide heeft toegediend dat normaal gebruikt wordt om te steriliseren en water te zuiveren. Tot ieders verbazing genas de man razendsnel. Humble beweert dat hij met MMS in Afrika inmiddels meer dan 75.000 mensen van malaria, hepatitis, kanker, aids en andere ziektes heeft genezen.

MMS is een oplossing van natriumchloriet (25%) in gedistilleerd water. Met citroenzuur wordt dit omgezet in chloordioxide. Volgens Humble maakt deze heftige combinatie in zeer lage concentratie het lichaam door een soort microskopische mini-explosies schoon van alle soorten verontreiniging doordat er elektronen uit de atomen van virussen, giftige stoffen, zware metalen, schimmels en parasieten worden getrokken. Gezonde stoffen met een hogere PH waarde worden ongemoeid gelaten.

Klinkt gevaarlijk, maar leek mij echt ideaal voor een schoonmaakkuurtje. Je verbaast je erover wat dit simpele middeltje, met als enige waarneembare bijwerking tijdelijke diarree en misselijkheid, in een paar weken tijd in je lichaam opruimt. Maakt ook je tanden witter. Inmiddels in steeds meer (web)winkels te koop, maar bijv. ook gesignaleerd bij boekhandel Frontier in Amsterdam.
Op zijn website geeft Humble trouwens ook een aardige methode om met de (nare) werkelijkheid om te gaan.

http://jimhumble.biz
www.miraclemineral.org
www.miraclems.com
www.mineralsupplement.blogspot.com
www.miraclemineralsupplement.nl
http://www.miraclems.com/testimonies-miracle-mineral-supplement.html
http://www.nulpuntenergie.net

Labels:


Reacties: Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]





<< Homepage

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Aanmelden bij Posts [Atom]